Ga naar de inhoud

Hoe zeg ik Netflix op?

netflix abonnement
De populariteit van de streamingdienst Netflix groeit flink in Nederland. Inmiddels heeft Netflix bijna één miljoen abonnees. Netflix maakt het mogelijk om tegen een vast laag tarief per maand onbeperkt naar films en series te kijken on demand. De dienst wordt door veel verschillende apparaten ondersteund zoals Smart TV’s, tablets, smartphones en zelfs game consoles. Je hebt al een abonnement voor slechts € 7,99 per maand, en voor slechts één euro meer kan je ook alles in HD bekijken. Door de vele abonnees zijn er ook vast abonnees die de dienst willen opzeggen. Hieronder beschrijven we in enkele stappen hoe je eenvoudig jouw Netflix abonnement kan opzeggen. Wil je een uitgebreide uitleg hoe je Netflix kan opzeggen? Ga dan naar Netflix opzeggen.

Stap 1
Als eerst dien je natuurlijk te gaan naar de website van Netflix zelf. Dat kan via deze link. Op de website van Netflix log je in met het abonnement dat je wil opzeggen. Hierna klik je rechtsboven in het gebruikersmenu op Mijn account.

Stap 2
Nadat je bent ingelogd op de website van Netflix en je in je gebruikersaccount zit zie je aan de linkerkant een button met de tekst Lidmaatschap opzeggen. Klik op deze button.

Stap 3
Nadat je op de button heb geklikt die in stap 2 staat krijg een nieuwe pagina met informatie over het opzeggen van een Netflix abonnement. Klik daar op de blauw button Opzeggen om de opzegging definitief te maken.

Let op: Netflix heeft in het verleden een prijs verhoging van € 1,- doorgevoerd. Als je opzegt en opnieuw lid wil worden zal deze prijs niet meer gelden. Hiervoor dien je dus je huidige abonnement aan te houden.