Ga naar de inhoud

Muziek downloaden

Muziek downloadenWil je muziek downloaden? Dan zit je goed op deze pagina. Op het internet zijn er vele mogelijkheden om muziek te downloaden. Op deze pagina geven wij een duidelijk overzicht welke methodes er zijn met informatie over de werking ervan. Let op dat het niet toegestaan is om muziek te verspreiden.

Muziek downloaden via YouTube

YouTube staat vol met alle soorten muziek van oud tot nieuw. De meeste liedjes staan al direct na uitkomen op YouTube en daarom is het een handige bron voor de nieuwste muziek. Helaas is het echter standaard niet mogelijk om muziek te downloaden van YouTube. Maar hier zijn tegenwoordig diverse mogelijkheden voor om toch de muziek te downloaden uit een video en dit is makkelijk zelf te doen.

 

Bekijk hier de handleiding YouTube muziek downloaden

Spotify

Spotify heeft een online player uitgebracht waarmee je via de website van Spotify gratis muziek kan luisteren. De stream is niet goed beveiligd waardoor je via een Chrome extensie de liedjes kan downloaden en zo lokaal op je computer kan afspelen. Google heeft ondertussen wel de extentie verwijderd uit de Chrome store. Via een website is die echter nog wel beschikbaar.

Voor meer informatie bekijk de pagina Muziek downloaden Spotify

iPhone

Via de smartphone van Apple kun je ook muziek downloaden. Hier zijn diverse applicaties voor ontwikkelt waardoor je eenvoudig muziek kan downloaden naar je iPhone. Omdat Apple controle uitvoert op de applicaties kan het voorkomen dat een applicatie weer is verwijderd. Via een jailbreak zijn er wel diverse applicaties te vinden die het downloaden van de nieuwste muziek mogelijk maken.

Meer informatie over het downloaden van muziek op je iPhone vind je op de pagina Muziek downloaden iPhone

Torrent

Via het Torrent netwerk is er ontelbaar veel muziek te vinden. De nieuwste nummers staan er vaak direct op en kunnen niet zo offline gehaald worden door platenmaatschappijen. Via diverse sites is het eenvoudig mogelijk om snel nummers te vinden en te downloaden met een torrent programma.

Bekijk de pagina Muziek downloaden torrent voor een uitgebreide handleiding.