Ga naar de inhoud

Netflix vanaf nu beschikbaar in Nederland

Netflix heeft vanacht de Nederlandse versie van haar dienst gelanceerd voor Nederland. Met deze dienst is het mogelijk om tegen een vast bedrag van € 8 per maand online naar films en series te kijken. Bij het standaard abonnement kan er gekeken worden met twee apparaten tegelijk. 

Voor Nederland heeft Netflix een speciaal aanbod met films als De Heineken ontvoering en Komt een vrouw bij de dokter. Maar ook zijn internationaal bekende series beschikbaar Dexter en Family Guy. De dienst zal op basis van bekeken films andere films aanbieden die mogelijk bij de gebruiker passen.

Netflix is beschikbaar voor vele apparaten. Zo kun je online kijken naar films en series via smart TV’s, Apple TV, Xbox 360, PS3, Wii en diverse tablets en mobiels. De meeste films en series worden in Full-HD kwaliteit gestreamd en kunnen onbeperkt worden gekeken.

Er zijn twee abonnementen beschikbaar. Voor € 8 per maand kan er op twee apparaten tegelijk gekeken worden. De tweede kost € 12 per maand en dan kun je op 4 apparaten tegelijk kijken.