Ga naar de inhoud

Download uit nieuwsgroepen met Ziggo

Wil je ook zo graag gebruik maken van nieuwsgroepen Ziggo? Dat kan! Ziggo heeft hiervoor een speciale gratis nieuwsserver beschikbaar voor haar klanten. Je kunt hier dus alleen gebruik van maken als je internet hebt via Ziggo en je ook op de verbinding zit van Ziggo. Voordat je gebruik kan maken van de nieuwsserver van Ziggo moet je wel een programma hebben die kan downloaden uit binaire nieuwsgroepen. Hiervoor kan je gebruik maken SABnzbdGrabit en Newsleecher.

Nieuwsgroepen Ziggo

Je hebt dus Ziggo als internetprovider? Anders kun je niet gebruik maken van onderstaande nieuwsserver.

  • Adres: news.ziggo.nl
  • Inloggegevens: Hoofd e-mailadres en wachtwoord van het hoofd e-mailadres
  • Threads: maximaal 4 verbindingen tegelijk

De retentie (bewaartermijn) van de bestanden op de nieuwsserver van Ziggo is maximaal 30 dagen. Dit betekent dus dat je 30 dagen de tijd hebt om bestanden te downloaden nadat ze zijn geupload. Ziggo maakt gebruik van verschillende snelheden en datalimieten voor hun nieuwsserver, dit verschilt per abonnement.

Nieuwsgroepen Ziggo

Wil je graag sneller downloaden van nieuwsgroepen zonder datalimiet? Dan kun je gebruik maken van een betaalde nieuwsserver (payserver). Hiervoor betaal je dan een vast bedrag per maand. Je kunt beginnen met een gratis proefperiode van 2 weken via NewsXS.