Ga naar de inhoud

Spotnet filters

Spotnet filters zijn filters voor in programma Spotnet, hiermee kun je bestanden downloaden van nieuwsgroepen. Het programma toont een overzicht van alle downloads die beschikbaar zijn in de diverse groepen op nieuwsgroepen. Standaard heeft Spotnet de mogelijkheid om bijvoorbeeld op games of muziek te filteren. Maar het programma bied ook de mogelijkheid om zelfs filters aan te maken, hierdoor kan je het prorgamma bijvoorbeeld alleen HD films laten zien met Nederlandse ondertiteling. Hierdoor kan je snel vinden wat jij wilt, erg handig dus. In dit artikel beschrijven we hoe jij eenvoudig zelf een filter kan toevoegen, als voorbeeld gebruiken wij HD films met Nederlandse ondertiteling. We gaan ervan uit dat je Spotnet hebt geïnstalleerd. Wij hebben de nieuwste versie van Spotnet gebruikt, deze is te downloaden via de volgende pagina Spotnet download.

Spotnet filters

Als eerst start je het programma Spotnet op en wacht je tot de database is bijgewerkt. Aan de linkerkant zie je de zes standaard filters van Spotnet staan. Daaronder zie je een blauwe balk met de naam Filters toevoegen, klik op daar aan de rechterkant op het witte pijtje. Dan wordt er een blok uitgeklopt waarmee je de mogelijkheid hebt om filters toe te voegen aan Spotnet.

Spotnet Filters

In het witte lege vak geef je de naam van de filter op. In ons geval is dit HD Films NL. Wij willen graag dat de filter films in HD kwaliteit laat zien. Hiervoor vinken we als eerste het vinkje bij Films aan. Daarna klik je op het pijltje voor Taal.  Daar vinken we alles uit wat met ondertiteling te maken heeft behalve Nederlandse ondertiteld. Hierna gaan we naar Formaat. Daar vink je alles uit behalve Bluray en X264. Nu is het filter gereed en zal het alleen HD films laten zien met Nederlandse ondertiteling. Om het filter nu daadwerkelijk toe te voegen klik je op het blauw plusje. Nu zul je zien dat het net aangemaakte filter bij het blok Filters komt te staan.

Hierna krijg je aan de rechterkant in het posts overzicht de gewenste resultaten te zien. Ook is het mogelijk om te zoeken in films in het filter wat je hebt aangemaakt.

Spotnet filters

Heb je nog vragen? Of kom je er niet uit? Plaatst dan een reactie hieronder of kom naar ons forum. Daar helpen we je graag.